«My Bloody Valentine» nākamgad izdos jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Intervijā portālam «Pitchfork» ietekmīgās britu grupas «My Bloody Valentine» līderis - studijas kurmis, perfekcionists Kevins Šīldss (Kevin Shields) atklājis, ka 2018. gadā «100 procenti gaidāms jauns grupas albums», ziņo «pitchfork.com».

Šīldss atklāja, ka albumu ansamblis sācis rakstīt jau pagājušogad, taču iepauzēja, jo tika izdotas divu klasisku grupas albumu «Loveless» un «Isn't Anything» remāsterētas versijas.

Intervija ar K. Šīldsu

Albums iesācies kā EP, taču tā kopējais garums varētu būt 40 minūtes. «Būtībā tas būs albums, taču nezinu cik kompozīcijas tajā tiks iekļautas. Varētu būt septiņas vai astoņas,» viņš saka.

Šīldss apsolījis, ka nākamgad grupa dosies turnejā ar 2013. gadā izdotā albuma «MBV» (skat. recenziju) muzikālo materiālu.

«My Bloody Valentine» ir viena no tām retajām grupām mūzikas vēsturē, kas nav sasniegusi lielus komerciālus panākumus, taču ietekmējusi tūkstošiem citu mūziķu - no Bilija Korgana līdz «The Big Pink» un «Atlas Sound». 1989. gadā grupa sevi sevi skaļi pieteica ar plati «Isn't Anything» un tad, pēc divu gadu intensīvas rosīšanās studijā, kulminēja ar 1991. gada šedevru «Loveless», kurā sakausēta tā brīža aktuāla klubu mūzika un 1980. gadu ģitārnoizs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu