«Scooter» koncertēs «Arēnā Rīga» jau 25. novembrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau 25. novembrī ar 53 gadus veco, mūžam enerģisko līderi Hansu Pēteru Gērdesu (Hans Peter Geerdes, plašāk pazīstams kā H.P. Baxxter) pie mikrofona «Arēnā Rīga» uzstāsies slavenā vācu tehno mūzikas grupa «Scooter».

«Scooter» radusies 1993. gadā Vācijas lielākajā ostas pilsētā Hamburgā, un savas karjeras laikā «Scooter» puiši savus ierakstus ir pārdevuši vairāk nekā 14 miljonos eksemplāru, nopelnījuši 80 zelta un platīna diskus. 25 gados grupa ir organizējusi vairāk nekā 1000 grandiozu koncertu visā pasaulē.

Tagad «Scooter» ver jaunu lappusi savā vēsturē. 25 gadu jubileju «Scooter» sagaida, dodoties pasaules turnejā «Wild & Wicked» – lielākajā un iespaidīgākajā koncertturnejā grupas ceturtdaļgadsimtu ilgajā pastāvēšanas laikā. Kā vienu no jubilejas svinēšanas pieturvietām «Scooter» izvēlējies Latviju – 25. novembrī grupa savus fanus gaidīs «Arēnā Rīga».

Rīgā «Scooter» izpildīs savus populārākos hitus, kas radīti un iemīļoti 25 gadu garumā: sākot ar «Move Your Ass» un «Back In The U.K.», caur «No Fate» un «Fire», «Let Me Be Your Valentine» un «How much is the fish», «I‘m Raving» un «Call Me Mañana», līdz «Nessaja», «Maria», «J‘adore Hardcore», «Ti Sento» u.c.

Jubilejas koncerti precīzi atbilst nosaukumam «Wild & Wicked» (mežonīgs un grēcīgs) – klausītājiem tiek piedāvāti visdažādākie šova elementi, interesanta horeogrāfija, pirotehniskie efekti, spēcīgas skaņas un gaismas spēles un, protams, lieliski deju numuri.

Īpaši jubilejas šovam radīti iespaidīgi tehniskie risinājumi vienotā straumē bagātina grandiozo šova programmu, kuru gatavo visa komanda ar grupas līderi priekšgalā.

«Jau vairāk nekā divus mēnešus ar «Scooter» tehnisko risinājumu speciālistu palīdzību mēs cenšamies savienot visas detaļas, lai vienīgais koncerts, ko tikai 25. novembrī sniegs arī Latvijā slavenais deju mūzikas līderis, būtu līdzvērtīgs tiem šoviem, kas jau aizritējuši pasaules slavenākajās arēnās,» stāsta deju mūzikas pasākuma organizatori. Viņi informē, ka koncerta dienā kopā ar «Scooter» privātā lidmašīnā Rīgā ielidos 15 cilvēku komanda, bet virtuozi, kas atbild par šova tehnisko pusi, arēnā strādās jau vairākas dienas pirms koncerta. Lai izrādi varētu pienācīgi sagatavot, meistari ir rūpīgi izpētījuši Latvijas lielākās pasākumu telpas iespējas. Lai sniegtu priekšstatu par plāniem, koncerta organizētājiem nācās fotografēt arī ģērbtuves. «Mēs esam saņēmuši precīzas instrukcijas par to, kurš stāvēs vai kas atradīsies konkrētā vietā. Ar nepacietību gaidām mākslinieku vēlmju sīkāku sarakstu,» skaidro organizatoru pārstāvis.

Scooter koncertu ievadīs Dj Sash un 2 Unlimited.

Biļetes tiek izpirktas ļoti ātri, un parterā to atlicis pavisam maz, tāpēc tuvākajā laikā tiks atvērtas papildu sekcijas. Jau ir zināms, «Scooter» viesošanās Latvijā interesē ne tikai vietējos grupas fanus, bet arī deju mūzikas mīļotājus kaimiņvalstīs.

Biļetes var iegādāties visās «Biļešu servisa» kasēs un internetā: bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu