Rīgā ar orķestri uzstāsies Ričards Klaidermans

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

«Arēnā Rīga» 8. novembrī pulksten 19.30 kopā ar simfoniskā orķestra stīgu grupu muzicēs slavenais klavierspēles virtuozs Ričards Klaidermans (Richard Clyderman). Programmā gan labi zināmie hiti, gan jauni aranžējumi.

Ričards Klaidermans Latvijā muzicējis vairākkārt, izpelnoties publikas mīlestību un atzinību gan 2015. gada vasarā Dzintaru koncertzālē Jūrmalā, gan šogad februārī Liepājā. Beidzot arī rīdziniekiem būs iespēja izbaudīt mūziķa lielisko sniegumu.

Pianists un aranžētājs Ričards Klaidermans ir arī komponējis mūziku filmām un mūzikliem. Viņa kontā ir vairāk nekā 1300 skaņdarbu, kā arī 167 zelta un 70 platīna albumu. Viņš ir vairāk nekā 35 mūzikas balvu laureāts. Pēc dažu kritiķu domām Klaidermans klaviermūzikas popularizēšanā darījis vairāk nekā jebkurš cits kopš Baha.

Šā gada viesizrāžu grafiks ir visnotaļ blīvs, un ģeogrāfija ir plaša – no Japānas un Ķīnas līdz ASV, no Austrālijas līdz Kostarikai, bet Rīgā mūziķis ieradīsies uzreiz pēc koncerttūres Izraēlā.

Koncertu rīko Nice People Entertaintement.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu