Šopiektdien koncertzālē «Palladium» uzstāsies «Daddy Was A Milkman»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto,TVNET

Viens no spožākajiem jaunpienācējiem uz Baltijas mūzikas skatuves - «Daddy Was A Milkman» - šo piektdien uzstāsies Rīgā. Jau 10. novembrī koncertzālē «Palladium» lietuviešu dziedātājs un dziesmu autors prezentēs savas jaunās dziesmas un lielākos hitus.

«Daddy Was A Milkman» ir viens no nedaudzajiem Baltijas mūziķiem, kas ieguvis atzinību ne tikai savā valstī, bet arī ārpus tās. Lielākos «Daddy Was A Milkman» singlus regulāri atskaņo Baltijas radiostacijas, bet mūziķa pirmais albums «Daydreaming» ir kļuvis par vienu no spilgtākajām debijām.

«Daddy Was A Milkman» kļuva par sensāciju, kolīdz parādījās uz skatuves. Jau drīz mūziķi ievēroja Baltijas lielāko mūzikas festivālu organizētāji. Pēc uzstāšanās «Positivus» festivālā viņš iemantoja fanus arī Latvijā, ko pierādīja arī gandrīz izpārdotais koncerts Rīgā pagājušā gada nogalē. Jau pēc dažām dienām, 10. novembrī, «Palladium» koncertzālē Rīgā «Daddy Was A Milkman» izpildīs savas jaunās dziesmas un populārākos hitus no debijas albuma «Daydreaming».

Pieejamas pēdējās biļetes. Tās nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu