«Daddy Was A Milkman» video filmēšanas laikā nodedzināta veca māja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Igns Pocūns, kas pazīstams ar pseidonīmu «Daddy Was A Milkman» un ir plūcis uzvaras laurus Lietuvas lielākās mūzikas balvas «M.A.M.A.» ceremonijā nominācijās «Labākā debija» un «Labākā elektroniskā mūzika», publiskojis videoklipu, kas radīts īpaši koncertiem un kurā līdz pamatiem nodedzināta veca māja. Jau piektdien, 10. novembrī, «Daddy Was A Milkman» uzstāsies «Palladium» koncertzālē Rīgā.

«Koncerts ir jau piektdien, un nolēmām pastāstīt par dažām tā detaļām. Koncertos cenšamies izmantot visplašāko skaņu un vizualizāciju klāstu, tādēļ sadarbojamies ar dažādiem radošās industrijas profesionāļiem. Mums ir vairāki gaismu mākslinieki un arī vairāki cilvēki, kas rada videoklipus un vizualizācijas katrai dziesmai, ko redzēs Rīgas koncerta apmeklētāji,» stāsta Igns Pocūns.

Dziedātājs nevar vien sagaidīt koncertu un nešaubās, ka viņa uzstāšanās būs līdz šim interesantākā un krāšņākā. Ambiciozais jaunās paaudzes direktors Pijs Vēbers un filmu kompānija «Pilou films» pievienojušies «Daddy Was A Milkman» komandai un radījuši vizualizācijas piecām dziesmām. Mūziķis neslēpj, ka šis darbs paņēmis daudz enerģijas un laika.

«Esmu ļoti apmierināts ar sadarbības rezultātiem, jo šie video ļoti atbilst mūsu mūzikai. Es apbrīnoju ne vien mūsu partneru fantāziju un spēju izprast katras dziesmas dziļāko jēgu, bet arī spēju šīs idejas perfekti iemiesot dzīvē,» stāsta I.Pocūns. «Šodien piedāvājam noskatīties video, kas radīts īpaši dziesmai «All About Love», kurā nodedzināta veca māja.»

Faniem nav jāuztraucas - māja bijusi paredzēta nojaukšanai un nodedzināta saskaņā ar plānotajiem darbiem ar tās īpašnieka atļauju, un filmēšanas procesu uzraudzīja ugunsdzēsēju brigāde.

«Mūsu dziesma «All About Love» stāsta par ģimenes vērtību svarīgumu, balansu starp ikdienas darbiem un par uzmanības pievēršanu tuvākajiem cilvēkiem,» stāsta I.Pocūns.

Biļetes uz Daddy Was A Milkman koncertu nopērkamas visās «Biļešu servisa» kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu