«Sleigh Bells» laiž klajā Hruščova vārdā nosauktu EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu trokšņu popa grupa «Sleigh Bells» piektdien, 10. novembrī, laidusi klajā jaunu EP «Kid Kruschev», kurā iekļautas septiņas jaunas kompozīcijas.

Albums nosaukts Padomju Savienības līdera Ņikitas Hruščova vārdā. Tiesa, grupa neskaidro, kāds ir albuma politiskais vēstījums, taču acīmredzami vārds «Krievija» ASV ziņu izlaidumos pēdējā gada laikā skanējis ļoti bieži.

Noklausies albumu straumēšanas tīklā «Spotify».

Grupas pamatā ģitārists un producents Dereks Milers (Derek E. Miller) un dziedātāja Aleksisa Krausa (Alexis Krauss), kas kopīgi sākuši muzicēt 2008. gadā, kad Milers nejauši sastapis Krausu kādā restorānā un piedāvājis solistes darbu.

Interesanta ir abu mūziķu profesionālā izcelsme. Milers pusaudžu gados spēlēja ģitāru smagā posthārdkora grupā «Poison the Well», bet Krausa dziedājusi meiteņu popgrupā «Rubyblue» un pat bijusi kādā no bērnu žurnāla «Nickelodeon Magazine» lappusēm.

Agresīvas ģitāras, stampājoši elektroniski hiphopa bīti, apvienoti ar brīžiem nedaudz infantilu, bet epizodiski arī histērisku Krausas dziedājumu vai rečitatīvu, arī veido dueta skaņas estētisko pusi.

Foto: REUTERS/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu