Scooter aptur Madonnu (34)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācu tehno mūzikas veterāni Scooter izjaukuši popdīvas Madonnas pasaules iekarošanas plānus.

Tikai vienu nedēļu Madonnai izdevies noturēties Apvienotās Karalistes albumu topā ar jaunāko studijas veikumu "Hard Candy" (Warner Bros.), šonedēļ dīva spiesta piekāpties vācu tehno apvienības Scooter priekšā. Hansa Petera Bakstera (H.P. Baxxter) vadītais Scooter ar "Jumping All Over the World" (All Around the World/Universal Music TV) šonedēļ pirmajā vietā (skat. video).

2002. gadā Scooter kontā britu salās bija divi top10 singli - "The Logical Song" un "Nessaja", šobrīd aktuālais "The Question Is What Is the Question" ir tikai 49. vietā.

Madonna šonedēļ otrā, Dafija trešā, austrāļu jaunā zvaigzne Sems Sparro (Sam Sparro) ceturtajā, bet Portishead ar "Third" - 5.

Angļu rokgrupa Def Leppard kā otrs augstākais jaunums 10. vietā ar “Songs From The Sparkle Lounge” noslēdz top10. Paši Def Leppard pārdevuši vairāk nekā 65 miljonus albumu visā pasaulē kopš viņu debijas albuma izdošanas 1980. gadā un pierādījuši sevi kā vienu no rokmūzikas spēcīgākajām grupām (spēlējot vairāk nekā 50 miljoniem fanu vien pēdējo 15 gadu laikā); Def Leppard ir pārliecināti, ka jaunais albums un tūre kļūs par vienu no gada lielākajiem muzikālajiem notikumiem.

“Songs From The Sparkle Lounge” ir labākais grupas panākums kopš 1996. gada albuma "Slang" debijas 6. vietā.

Topā atrodami vēl vairāki interesanti jaunumi - Līdsas jaunā grupa Hadouken! ar debijas plati "Music For an Accelerated Culture" (Surface Noise) - 12. pozīcijā, Sauthemptonas kvartets Delays ar trešo studijas veikumu "Everything''s the Rush" - 26. vietā. Jaunais "The BRIT School" absolvents, Eltona Džona un Bilija Džoela ideju sekotājs, 23 gadus vecais dziesminieks Džeks Makmanuss (Jack McManus) ar "Either Side of Midnight" (Polydor/Universal) - 22. vietā.

Topā atrodamas arī divas jaunas izlases - kantrimūzikas veterāna Vilija Nelsona "Legend: The Best of Willie Nelson" (Sony BMG) - 16. vietā un amerikāņu popmūzikas veterāna Frenkija Valli "Jersey''s Best - The Very Best of Frankie Valli and the Four Seasons" (Rhino/Warner Music) - 25. vietā,

Britu rokmūzikas veterāns Stīvs Vinvuds (Steve Winwood) atgriezies topā ar jaunu albumu "Nine Lives" (Columbia) - 31. vieta. Tas ir pirmais studijas albums kopš 2003. gada. Pirmajā singlā "Dirty City" kā ģitārists piedalās Eriks Kleptons (Eric Clapton). Albums veiksmīgi debitējis arī Amerikā - ar 26 000 pārdotu kopiju ierindojoties 12. vietā. Singlu konkurencē Madonnas jaunākais veikums "4 Minutes" (Warner Bros.) jau ceturto nedēļu pēc kārtas palicis nemainīgi savā vietā. Augstākais jaunums šoreiz Krisa Mārtina un Coldplay kontā - "Violet Hill" (Parlophone/EMI) 8. vietā.

Ārpus pirmā desmitnieka jauni singli no James Fox & Cardiff City FC, Ne-Yo, The Pigeon Detectives, Sara Barrilles, Wideboys ft. Shaznay Lewis un Santogold.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu