Noskaties pārdomāto Kamilas Kabeijo uzstāšanos MTV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc svētdien notikušās MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijas, kurā notika vairāki interesanti priekšnesumi, par vienu no labākajiem dažādos skatītāju balsojumos globālajā tīmeklī atzīts amerikāņu TV šova «The X Factor» meiteņu grupas «Fifth Harmony» bijušās dalībnieces Kamilas Kabeijo (Camila Cabello) pārdomātais priekšnesums.

Kubiešu izcelsmes dziedātāja izpildīja savu aktuālo singlu «Havana», izmantojot skatuves plašās iespējas. Dziesma jau vairākas nedēļas Lielbritānijā atrodas pieprasītāko singlu topa 1. vietā. Noskaties!

Kamila Kabeijo
Kamila Kabeijo Foto: Reuters/ScanPix

Skaņdarbs, kura ierakstā (ceremonijā viņš nepiedalījās) piedalās arī īpatnējais, melodiski deklamējošais Atlantas reperis ar skatuves vārdu Young Thug (īstajā vārdā Džefrijs Viljamss), ir viens no 20 gadus vecās dziedātājas debijas soloalbuma «The Hurting. The Healing. The Loving» vēstnešiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu