Rejas Morisas jaunais pozitīvais singls uzņem apgriezienus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

TVNET slejās aprakstītā jaunā britu popzvaigzne Reja Morisa (Rachel Anne Morris) ar savu jauno, pozitīvi uzlādēto singlu «Do It» gūst arvien plašāku popularitāti.

Kopš septembra dziesmas video platformā «Youtube» skatīts jau gandrīz 440 000 reižu.

«Do It» ir jau otrais šogad izdotais 25 gadus vecās britu dziedātājas singls, kas seko gada sākumā izdotajam «Reborn». Abas dziesmas ir pirmie vēstneši no nākamgad 2. februārī gaidāmā Morisas otrā albuma «Someone Out There».

Video uzfilmēts Ņujorkā.

«Es nekad nebiju daudz laika pavadījusi Ņujorkā, tāpēc man prātā bija doma, ka es varētu vienkārši klejot pa pilsētu, uzģērbjot kaut ko krāsainu,» viņa stāsta intervijā portālam «Scan».

Daiļajai kuplo, cirtaino matu īpašniecei Rejai Morisai līgumu ar «Atlantic» izdevās noslēgt jau 18 gadu vecumā, kad izdevniecības talantu mednieki noskatīja meiteni muzicējam dzimtajā Blekpūlā un nodeva šo potenciālo nākotnes popzvaigzni gādīgās profesionāļu rokās.

Jau kopš 2012. gada meitene sāka laist klajā pirmos ierakstus (EP «For You», vēlāk 2013. gada EP «Closer») un 2015. gadā debitēja ar albumu «Unguarded» (skat. recenziju).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu