Miris soulmūzikas grupas «The Miracles» dalībnieks Vorens Mūrs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

78 gadu vecumā miris soulmūzikas grupas «The Miracles» dalībnieks Vorens Mūrs (Warren «Pete» Moore), svētdien paziņoja izdevniecības «Motown Records» dibinātājs Berijs Gordijs (Berry Gordy).

«The Miracles» bija svarīga grupa izdevniecības «Motown Records» pirmsākumos. Grupa 1950. gadu beigās un 60. gados iekaroja topus ar tādām dziesmām kā «Shop Around», «Tracks of My Tears» un «The Tears of a Clown».

Kad līderis Smokijs Robinsons pameta grupu, vēl 1976. gadā «The Miracles» izdeva veiksmīgu singlu «Love Machine». Mūrs grupā darbojās līdz 1978. gadam.

Tieši Mūra spalvai pieder tādas dziesmas kā «Love Machine» un «The Tears Of A Clown», kā arī «The Tracks of My Tears» un «Ooo Baby Baby».

Grupa Rokenrola Slavas zālē uzņemta 2012. gadā.

Mūrs bijis arī grupas «The Temptations» vairāku dziesmu līdzautors («It's Growing», «Since I Lost My Baby»), kā arī agrīno Mārvina Geija ierakstu «Ain't That Peculiar» un «I'll Be Doggone» autors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu