Dziedātāja apsūdz «Backstreet Boys» dalībnieku izvarošanā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

2000. gadu sākumā populārās meiteņu popgrupas «Dream» dalībniece Melisa Šumena (Melissa Schuman) nākusi klajā ar paziņojumu, ka viņu izvarojis puišu popgrupas «Backstreet Boys» dalībnieks Niks Kārters (Nick Carter), ziņo «pitchfork.com».

Viņas bloga ierakstā tiek minēts, ka abi strādājuši pie kopīga TV projekta, kad Kārters viņu, tolaik vien 18 gadus jaunu meiteni, uzaicinājis uz saviem apartamentiem. Viņš meiteni ievedis vannasistabā, un, kad viņa teikusi, ka «nevēlas iet tālāk par skūpstiem», viņš veicis orālā seksa aktu. Tad aizvedis uz istabu un izvarojis.

Šumena raksta, ka jutusies «nobijusies un kā notverta lamatās», piebilstot, ka Kārters kļuvis «ļoti nikns», kad viņa atteikusi viņam sniegt atbildes orālo seksu. Viņa detalizēti apraksta notikumus guļamistabā.

«Viņš mani iegrūda gultā un uzgūlās virsū. Es teicu, ka esmu nevainīga, nevēlos seksu un taupu sevi nākotnes vīram. Viņš man ausī iečukstēja, ka viņš varētu būt mans vīrs,» viņa raksta.

Melisa Šumena
Melisa Šumena Foto: no sociālajiem tīkliem

Vēlāk sieviete saņēmusi vairākus balss ziņojumus telefonā no Kārtera, no kuriem pēdējais bijis «dusmīgs».

Šumena esot par notikušo izstāstījusi menedžerim, sakot, ka vēloties izvirzīt apsūdzības, taču viņš esot paziņojis, ka Kārtera rīcībā ir viens no ietekmīgākajiem advokātiem valstī un šādas apsūdzības izvirzīšana kaitēšot viņas turpmākajai karjerai.

Kārtera pārstāvji pagaidām nav komentējuši šīs apsūdzības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu