Rīgā ieradies «Scooter»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Grupa Scooter ar savu līderi X.P.Baxxter priekšgalā jau ir ieradusies Latvijā. No starptautiskās lidostas «Rīga» grupas dalībnieki ir devušies uz viesnīcu «Grand Palace Hotel», kuru X.P. Baxxter ir izvēlējies pats personīgi. Plkst 14:00 «Arēnā Rīga» grupa iemēģinās skaņu aparatūru un akustiku (veiks soundcheck). Koncerts sākas plkst. 20:00, arēna skatītājiem atvērta no 19:00.

Scooter Latvijas galvaspilsētā ir ieradies labā noskaņojumā un gaida tikšanos ar saviem faniem un klausītājiem. Grupas dalībniekus ļoti interesē Rīga, īpaši Vecpilsēta. Kā minēja grupas puiši, viņi Rīgā nav pirmo reizi un atzīštas, ka kopš pēdējās tikšanās ar Rīgu, viņi ilgojušies atgriezties mūsu pilsētā. Tāpēc, pēc pierakstīšanās viesnīcā viņi dosies nelielā pastaigā pa mūsu Vecpilsētu.

Scooter dance Rīgā
Scooter dance Rīgā Foto: Publicitātes

Vācijā izveidotā grupa Scooter Rīgā ir ieradusies savas 25 gadu jubilejas tūres ietvaros. «Wild&Wicked ir Scooter lielākā un iepaidīgākā koncertturneja grupas pastāvēšanas vēsturē. Publikai tiek piedāvāti visdažādākie šova elementi, neredzēta horeogrāfija, vienreizēji pirotehniskie efekti, spēcīgas skaņas un gaismas spēles un, protams, lieliski deju numuri.

Koncerta organizatori gaida, kad ielidos vēl divas popmūzikas leģendas – DJ SASH! un 2 Unlimited, kuri papildinās šo grandiozo koncertu.

Biļetes var iegādāties visās «Biļešu serviss» kasēs un internetā: bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu