Šīrans un Eminems triumfē Ziemassvētku UKTop40

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Britu dziesmu autors Eds Šīrans ar savu lirisko balādi «Perfect» (Asylum/Warner) tomēr spējis iekarot prestižo Lielbritānijas Ziemassvētku singlu topa 1. vietu, ziņo «nme.com».

«Official Charts Company» ziņo, ka nedēļas griezumā Šīrana dziesma kopumā pārdota 85 000 vienību, to skaitā 45 000 lejupielāžu un seši miljoni straumējumu. Prieku Šīrans pauž arī sociālajos tīklos, novēlot visiem priecīgus svētkus.

Sīvākais konkurents Šīranam bija Detroitas repera Eminema singls «River», kurš ierindojies 2. vietā. Savukārt albumu topā gan Eminemam izdevies iekarot 1. vietu ar savu jaunāko studijas plati «Revival» (Interscope/Universal)

Tiesa, šo albumu kritiķi nevērtē pārāk augstu. Viedokļi un vērtējums atšķiras. Mūzikas portāls «Metacritic», kurš apkopo pasaules lielāko mūzikas izdevumu recenzijas un to vērtējumus, pagaidām, balstoties uz 19 profesionālām recenzijām, izrēķinājis vidējo «Revival» vērtējumu. Šobrīd tas ir aptuveni 5/10.

Topā, protams, arī Ziemassvētku dziesmas - «Wham!» klasiskais «Last Christmas» (RCA/Sony), Meraijas Kerijas (Mariah Carey) «All I Want For Christmas Is You» (Columbia/Sony) u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu