Rita Ora priecē ar seksīgiem foto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Instagram

Svinot muzikāli veiksmīgo 2017. gadu, britu popzvaigzne Rita Ora (Rita Sahatçiu Ora) savus pielūdzējus iepriecinājusi ar diviem seksīgiem «Instagram» foto.

Par «britu Rianu» dēvētā 27 gadus vecā dziedātāja šogad izdevusi divus veiksmīgus singlus - «Your Song» un «Anywhere» (skat. video).

Dziedātājas debijas albums (skat. recenziju) izdots jau tālajā 2012. gadā, un fani jau ilgāku laiku gaida jaunu Oras albumu.

Svinot aizgājušo gadu, Ora publicējusi divus seksīgus attēlus, kuros redzama vien futūristiskās saulesbrillēs un melnās biksītēs. Tiesa, drīz dziedātāja bildes no «Instagram» izdzēsusi.

Foto: Vida Press/Instagram
Foto: Vida Press/Instagram

Atgādinām, ka albāņu izcelsmes dziedātāja Ora dzimusi bijušajā Dienvidslāvijā, tagadējā Kosovas pilsētā Prištinā, taču uzreiz pēc meitas dzimšanas visa ģimene pārcēlās uz Lielbritāniju. Jau kopš bērnības aizrāvusies ar teātri un mūziku un jau 13 gadu vecumā filmējusies pirmajā kinofilmā, režisora Kolina Tīga (Colin Teague) krimināldrāmā «Spivs», tēlojot albāņu bēgli. 2007.gadā Rita debitē popmūzikā, viņa piedalās britu popmūzikas «cukuriņa» Kreiga Deivida (Craig David) dziesmas «Awkward» ierakstā. Gadu vēlāk dziesmā «Where's Your Love» sadarbojas ar jauno britu reperi Tinčiju Straideru (Tinchy Stryder), līdz 2009. gadā nolemj startēt Apvienotās Karalistes Eirovīzijas nacionālajā atlasē. Jauno meiteni ievēro «Roc Nation» cilvēki, un pēc tikšanās ar pašu Jay-Z Ora pievienojas izdevniecības māksliniekiem.






KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu