Deivids Bērns iepriecina ar jaunu dziesmu, izziņo turneju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Bijušais grupas «Talking Heads» līderis Deivids Bērns (David Byrne) paziņojis, ka šogad laidīs klajā jaunu studijas albumu. Tas būs pirmais 65 gadus vecā mūziķa studijas veikums kopš 2004. gada ieraksta «Grown Backwards» (skat. recenziju).

Jaunais albums sauksies «American Utopia». Tas klajā nāks izdevniecības «Todomundo/Nonesuch» apgādā 9. martā.

Ierakstā piedalās ambientās mūzikas tēvs Braiens Īno (Brian Eno), Daniels Lopatins jeb Bruklinas projekts «Oneohtrix Point Never», Džeks Penjate (Jack Peñate) u.c.

Bērns publicējis arī pirmo singlu «Everybody’s Coming To My House», kura līdzautors ir Īno un kurā piedalās britu dziedātājs un producents Semfa Sisejs jeb vienkārši Semfa (Sampha), TTY un Happa Isaiah Barr.

Deivids Bērns
Deivids Bērns Foto: Vida Press

«Šīs dziesmas neapraksta kādu iedomātu pasauli, bet gan to, kurā esam šeit un tagad,» viņš raksta preses paziņojumā. «Daudzi no mums, es pieļauju, nav apmierināti ar šo pasauli - pasauli, ko paši sev esam radījuši.»

Deivids Bērns izziņojis arī koncertturneju, faniem solot ambiciozāko šovu kopš «Talking Heads» Stop Making Sense koncertiem.

Foto: Vida Press

Detalizētāka informācija davidbyrne.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu