«The Greatest Showman» skaņu celiņš otro nedēļu numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Muzikālās filmas «The Greatest Showman» skaņu celiņš saglabājis ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Filmas skaņu celiņš otrās nedēļas griezumā iekasējis 70 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Vēsturiskajā drāmā spēlē tādi aktieri kā Hjū Džekmens (Hugh Jackman), dziedātāja Zendaja (Zendaya), Zeks Efrons (Zac Efron), Mišela Viljamsa u.c.

2. vietā nemainīgi viens no gada populārākajiem mūziķiem Eds Šīrans ar «÷» (Divide), savukārt 3. vietā repera «G-Eazy» ieraksts «The Beautiful & Damned».

Bruno Marsa 90. gadu ietekmētais albums «24K Magic» pakāpies no 15. uz 4., savukārt repera Post Malone «Stoney» no 8. uz 5. vietu.

Amerikāņu popmūzikas superzvaigzne Teilore Svifta (Taylor Swift) ar savu jauno studijas albumu «Reputation» («Reputācija») nokritusi uz 6. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu