Mirusi īru grupas «The Cranberries» soliste Doloresa O'Riordana

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pirmdien Londonā mirusi  īru rokgrupas «The Cranberries» soliste Doloresa O'Riordana (Dolores O'Riordan), vēsta Lielbritānijas medijs «The Independent».

(Papildināta visa ziņa.)

O'Riordana mirusi 46 gadu vecumā.

Kā Īrijas laikrakstam «The Limerick Leader» pavēstījis dziedātājas aģente Linsija Holmsa, O'Riordana pēkšņi mirusi pirmdien Londonā.

Viņa Londonā bija ieradusies uz ierakstu sesiju.

Sīkākus komentārus dziedātājas pārstāvis nesniedza.

O'Riordanas nāves iemesls un apstākļi pagaidām nav zināmi.

Grupa «The Cranberries» dibināta 1989. gadā. Grupa izjuka 2003. gadā, bet 2009. gadā no jauna apvienojās.

Visā pasaulē pārdoti aptuveni 40 miljoni «The Cranberries» ierakstu.

O'Riordana izdevusi arī divus albumus – 2007. un 2009. gadā.

Grupas iepriekšējais studijas albums «Roses» iznāca 2012. gadā, bet pagājušogad par godu grupas 25. gadadienai laida klajā albumu «Something Else» («Kaut kas cits»), kurā iekļautas jau labi zināmo grupas hitu jaunas akustiskas versijas stīgu aranžējumos, kā arī trīs pavisam jaunas dziesmas («The Glory», «Rupture» un «Why»).

2017.gadā «The Cranberries» izziņoja koncertturneju, kuras gaitā grupa bija paredzējusi uzstāties Eiropā un ASV.

Tomēr pagājušā gada maijā, neilgi pēc Eiropas koncertu sērijas sākuma, «The Cranberries» atcēla pārējos Eiropā plānotos koncertu, to skaidrojot ar O'Riordanas veselības problēmām.

«The Cranberries» interneta vietnē ievietotā paziņojumā tika norādīts, ka O'Riordanai ir problēmas ar muguru, kas traucē viņai pilnvērtīgi uzstāties.

Neilgi pirms Ziemassvētkiem O'Riordana savā sociālā tīkla «Facebook» paziņoja, ka viņa atkal jūtoties labi un ka viņa veikusi pirmo nelielo uzstāšanos vairāku mēnešu laikā, tādējādi izraisot grupas fanu vidū spekulācijas par gaidāmo «The Cranberries» tūres atsākšanos.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu