Īrijā notiek atvadīšanās no mirušās «The Cranberries» solistes O'Riordanas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CLODAGH KILCOYNE / REUTERS

Īrijas Limerikas pilsētā svētdien notiek atvadīšanās no mūžībā aizgājušās «The Cranberries» solistes Doloresas O'Riordanas, vēsta ārvalstu mediji.

Dziedātājas mirstīgās atliekas novietotas Svēta Jāzepa baznīcā, kur paliks līdz otrdienai, ļaujot atvadīties viņas talanta cienītājiem.

TVNET jau vēstīja, ka pirmdien Londonā mirusi īru rokgrupas «The Cranberries» soliste O'Riordana.

O'Riordana mirusi 46 gadu vecumā. Kā Īrijas laikrakstam «The Limerick Leader» pavēstījis dziedātājas aģente Linsija Holmsa, O'Riordana pēkšņi mirusi pirmdien Londonā.

Grupa «The Cranberries» dibināta 1989. gadā. Grupa izjuka 2003. gadā, bet 2009. gadā no jauna apvienojās.

Visā pasaulē pārdoti aptuveni 40 miljoni «The Cranberries» ierakstu.

O'Riordana izdevusi arī divus albumus – 2007. un 2009. gadā.

Grupas iepriekšējais studijas albums «Roses» iznāca 2012. gadā, bet pagājušogad par godu grupas 25. gadadienai laida klajā albumu «Something Else» («Kaut kas cits»), kurā iekļautas jau labi zināmo grupas hitu jaunas akustiskas versijas stīgu aranžējumos, kā arī trīs pavisam jaunas dziesmas («The Glory», «Rupture» un «Why»).

2017.gadā «The Cranberries» izziņoja koncertturneju, kuras gaitā grupa bija paredzējusi uzstāties Eiropā un ASV.

Tomēr pagājušā gada maijā, neilgi pēc Eiropas koncertu sērijas sākuma, «The Cranberries» atcēla pārējos Eiropā plānotos koncertu, to skaidrojot ar O'Riordanas veselības problēmām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu