Noklausies jauno «Calexico» albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicātes

Ir paskrējuši 28 gadi, kopš satikušies un kopā muzicē un rada alternatīvā kantri grupas «Calexico» vīri Džons Konvertino (John Convertino) un Džoijs Bērnss (Joey Burns). Šogad, pēc trīs gadu pauzes, «Calexico» atgriežas ar vēl vienu lielisku studijas ierakstu «The Thread That Keeps Us», kas šobrīd pieejams bezmaksas bezpeļņas organizācijas «National Public Radio» (NPR - www.npr.org) mājas lapā (skat. resursus).

Noklausies albumu šeit:

«Calexico» izveidojās 1996. gadā Tūsonā, ASV, un ir pielīdzināma virknei šā virziena mākslinieku, tostarp «Friends Of Dean Martinez», «Giant Sand» un Hovijam Gelbam (Howe Gelb). Pēc komerciālās izsišanās ar 2000. gada albumu «Hot Rail» grupu pazīst arī Latvijas klausītāji, vairāku radiostaciju programmās tika iekļauts viņu singls «Ballad Of Cable Hogue».

Grupa savā mūzikā sakausē 1950. gadu džezu, spageti vesternu mūziku (Ennio Morricone), sērfroku (Link Wray ietekmes), indie, mariači un kantri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu