Rīgā gaidāmo klasiķu «Kraftwerk» albums novērtēts ar «Grammy»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas vakarā Medisona Skvērgārdenā Ņujorkā notikušajā ikgadējā «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā pie godalgas sīvā konkurencē tika vācu elektronikas pionieri «Kraftwerk». Grupa saņēma balvu par albumu «3D - The Catalog» kategorijā «Labākais deju mūzikas / Elektronikas albums».

Iepriekšējo «Grammy» balvu 2014. gadā «Kraftwerk» saņēma par mūža ieguldījumu, bet toreiz nenācās tieši konkurēt ar citiem māksliniekiem. Šāda atzinība ir īpaši nozīmīga, ņemot vērā, ka vācu elektronikas celmlaužu ierakstam bija jāsacenšas ar virkni mūsdienu mūzikas zvaigžņu.

Atgādinām, ka ar īpašo trīsdimensiju koncertu «Kraftwerk» 18. februārī uzstāsies Arēnā Rīga.

Divu stundu garā priekšnesuma laikā izskanēs visi grupas pazīstamākie hiti - «The Man-Machine», «Spacelab», «The Model», «The Robots» u.c.

Nozīmīga šova sastāvdaļa ir augstas izšķirtspējas 3D projektori, kas kompozīcijām nodrošinās īpaši reālistisku vizuālo papildinājumu. Pilnvērtīga trīsdimensiju efekta vērošanai katrs koncerta apmeklētājs saņems speciālas brilles.

«Biļešu servisa» tīklā turpinās biļešu pārdošana.

Atgādinām, ka grupa pēdējo reizi Latvijā uzstājās 2014. gadā festivālā «Positivus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu