Palladium «Riga Music Festival»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Zināmi pirmie galvenie jaunizveidotā pasākuma «Riga Music Festival» mākslinieki. Tie būs britu grupas «Faithless» dalībniece Sister Bliss ar dīdžejsetu, dueta «Way Out West» dalībnieks Džodijs Visternofs (Jody Wisternoff), elektroniskās mūzikas zvaigzne no Vācijas Timo Māss (Timo Mass) un vēl viens vācu andergraunda mūzikas pārstāvis Niks Kērlijs (Nick Curly). Festivālā, kas norisināsies 2. un 3. martā koncertzālē «Palladium», piedalīsies arī tādi ārvalstu un vietējie mākslinieki kā Frankijs Rizardo (Holande), «Elekfantz» (Brazīlija), «Fell Reis», Jānis Krauklis, «Electricano», «Taran & Lomov» un «Barseghian».

«Divu dienu festivāls ar progresīvo tehnisko risinājumu Rīgā, kur valda rosīga naktsdzīve, norisināsies «Palladium» zālē. Uz skatuves uzstāsies desmit kvalitatīvi dīdžeji,» stāsta pasākuma rīkotājs Fredriks Jorgensens no uzņēmuma Octopus Events. «2018. gadā Riga Music Festival norisināsies pirmo reizi, un mēs vēlamies, lai tas notiktu katru gadu un kļūtu aizvien lielāks. Pirmajā reizē festivāls noritēs salīdzinoši nelielā telpā, tāpēc būs ekskluzīvs un intīms.»

Timo Mass
Timo Mass Foto: Publicitātes
Nick Curly
Nick Curly Foto: Publicitātes

Līdz 26. februārim divu dienu biļete uz festivālu maksā 40 eiro, vienas dienas – 25. Pēc 26. februāra cenas pieaugs attiecīgi līdz 50 un 30 eiro. Tie, kuri vēlas, var iegādāties arī divu dienu VIP biļeti par 250 eiro, ar kuru varēs apmeklēt pre-party abas festivāla dienas plkst. 18 - 21 ar Eivisas dīdžeja Fell Reis piedalīšanos, kā arī VIP zonu koncertzāles Palladium trešajā stāvā festivāla laikā. VIP biļetes cenā iekļauti alkoholiskie dzērieni un vieglas uzkodas pre-party laikā.

Biļetes pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un interneta vietnē.

Biļetes šeit

Jody Wisternoff
Jody Wisternoff Foto: Publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu