«BRIT Awards» triumfē Stormzijs un Dua Lipa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

21. februārī norisinājusies Lielbritānijas mūzikas ierakstu balvas «BRIT Awards» pasniegšanas ceremonija. Tajā par vakara lielajiem uzvarētājiem kļuva «rudais jēzus» - Eds Šīrans (Ed Sheeran), reperis Stormzijs (Stormzy) un albāņu izcelsmes britu dziedātāja Dua Lipa (Dua Lipa).

Lipa bija nominēta piecām balvām, kļūstot par pirmo sieviešu izpildītāju «BRIT Awards» vēsturē, kas viena gada laikā saņēmusi tik daudz nomināciju. No piecām iespējamajām kategorijām balvu Lipa saņēma divās Viņa atzīta par labāko britu sieviešu solo mākslinieci un labāko jauno britu mākslinieku.

Dua Lipa
Dua Lipa Foto: REUTERS/ScanPix

Savukārt hita «Shape of You» izpildītājs tika apbalvots ar «Global Success» (globālo panākumu) balvu, pateicoties viņa nesenākā albuma «÷» (Divide) panākumiem.

Neskaitot Dua Lipu un Edu, par vakara lielo zvaigzni kļuva reperis Stormzijs, kurš mājās aiznesa balvu labākajam britu vīriešu solo māksliniekam un svarīgāko balvu – britu gada albumu par ierakstu «Gang Signs & Prayer».

Stormzijs
Stormzijs Foto: REUTERS/Scanpix

Labākās britu grupas gods animācijas projektam «Gorillaz».

Labākā starptautiskā sieviešu kārtas solo māksliniece (International Female Solo Artist) - Lorde, bet vīriešu konkurencē par labāko atzīts Kompotonas reperis Kendriks Lamārs (Kendrick Lemar).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu