Dzintaros uzstāsies populārā itāļu popgrupa «Ricchi e Poveri»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

19. augustā Dzintaru koncertzālē uzstāsies viena no spilgtākajām Itālijas popgrupām, hitu «Cosa sei», «Piccolo Amore», «Mamma Maria», «Voulez-Vous Danser» izpildītāji «Ricchi e Poveri». Šobrīd grupā dzied divi no četriem pirmā 60. gadu beigu sastāva dalībniekiem - Angelo Sotgiu un Angela Brambati.

Šī ir grupas 50 gadu jubilejas koncertturneja. Savas karjeras laikā grupa «Ricchi e Poveri» ierakstījusi 30 albumus, kuri pārdoti vairāk nekā 20 miljonos eksemplāru.

Grupas pirmie lielie panākumi datējami ar Sanremo festivālu 1970. un 1971. gadā. 1978. gadā grupai tiek uzticēts gods pārstāvēt valsti Eirovīzijas festivālā.

1985. gadā grupai izdodas gūt tik ilgi kāroto uzvaru Sanremo festivālā, un gadu vēlāk PSRS skatītājiem rodas iespēja apmeklēt šā kolektīva koncertus, kas, protams, noris ar fenomenāliem panākumiem - 44 koncerti un 780 000 skatītāju.

90. gados grupa piedalās TV raidījumos un dodas neskaitāmās koncertturnejās gan dzimtajā Itālijā un kaimiņzemēs, gan ASV un Kanādā, gan bijušajās sociālisma bloka valstīs.

Šodien «Ricchi e Poveri» turpina aktīvi koncertēt un nesen laida klajā jaunu singlu «Marikita». Šī dziesma spāņu valodā karstajā latīņu ritmā kļuva par 2017. gada vasaras hitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu