Dzintaru koncertzālē «Mumiy Troll» akustiskais koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtdien, 16. augustā, Dzintaru koncertzālē notiks grupas «Mumiy Troll» akustiskās programmas koncerts «Vakara tēja bez simfoniskā orķestra», informē koncerta rīkotāji.

Akustiskais koncerts ir rets un unikāls formāts grupas dzīvē. Pēdējais šāda veida koncerts norisinājās pirms divdesmit gadiem multifunkcionālajā hallē «Gostinij Dvor» Maskavā ar nosaukumu «Neparastais koncerts» kopā ar simfonisko orķestri, dejotājiem un dīdžejiem. Šajā koncertā piedalījās arī mūziķi no Latvijas – hiphopa grupa «Fact» un tās līderis Gustavo jeb tagad Arstarulsmirus. Grupas «Mumiy Troll» koncerts «Neparastais» bija vēsturiski nozīmīgs notikums mūzikas vēsturē, kas vairāk nekā pirms divdesmit gadiem viens no pirmajiem aizsāka šobrīd jau aktuālo tendenci – rokmūziķu uzstāšanos kopā ar simfonisko orķestri.

«Vakars ir mierpilns laiks, kad valda klusums un miers. Tas ir atklātu sarunu un sirsnīgu atklāsmju laiks,» atzīst grupas līderis Iļja Lagutenko. «Zināms, ka tējas dzērienam piemīt divējāds raksturs – gan spēja noņemt stresu un nomierināt, gan izraisīt satraukumu un uzbudinājumu. Viss atkarīgs no šā pēc dabas vienkāršā dzēriena garšas pilnīguma.»

«Vakara tēja» ir dziesmas nosaukums no grupas albuma «Šamora». Koncertprogrammā vēl nebijušā akustiskā skanējumā tiks atskaņotas gan romantiskas balādes, gan labi pazīstami un klausītāju iemīļoti hiti, radot īpaši siltu atmosfēru.

Koncertprogrammas sagatavošanā līdzdarbojas arī mūziķi no Latvijas – Shipsea un Gatis Zaķis. «Kopā ar manu mīļāko grupu no Krievijas – Mumiy Troll - mēs radām jaunas skaņas un melodijas kopīgam koncerta pārsteigumam,» stāsta Shipsea. Mēģinājumi un gatavošanās jaunajai koncertprogrammai notiek Rīgā, grupas «Instrumenti» ierakstu studijā.

7. martā no plkst. 11 sākta koncerta biļešu tirdzniecība Biļešu servisa tirdzniecības vietās. Biļešu cenas no 20 līdz 120 eur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu