My Bloody Valentine video (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNETā jau rakstījām, ka atkal atsākusi muzicēt 80., 90. gadu "shoegaze" leģenda My Bloody Valentine, piedāvājam ieskatu no grupas uzstāšanās "Fuji Rock" festivālā Japānā.

Protams, "youtube.com" fragmentus no My Bloody Valentine jaunajiem koncertiem nav grūti atrast, taču, ņemot vērā to, ka My Bloody Valentine koncertos, iespējams, ir pasaulē skaļākā grupa, ar mobilo telefonu mazajām kamerām šo skaņu sienu iemūžināt ir praktiski neiespējami. Šajā video, kas filmēts Japānā "Fuji Rock" festivālā, acīmredzot koncerta skaņa ņemta no skaņu pults un ir salīdzinoši pieņemama.

Daudzi grupas cienītāji vēl joprojām gaida jau pirms kāda laika solīto jauno grupas studijas albumu. Atgādināšu, ka kopš 1995. gada grupa bija pārtraukusi aktīvo darbību un nebija ierakstījusi nevienu studijas albumu kopš 1991.gadā iznākušā "Loveless".

Vēl pirms dažiem mēnešiem grupas līderis Kevins Šildss (Kevin Shields). izteicies šādi: "Jaunais albums būs 1996./97. gada puspabeigtā albuma pabeigts variants plus daži agrāk neizdoti skaņdarbi, ko ierakstījām ap 1993./94. gadu, plus šis tas pavisam jauns. Es apmēram zinu, kā šis ieraksts izklausīsies, jo 3/4 no tā jau ir gatavas... Tas izklausās tā, kā mēs savulaik skanējām - nedaudz atšķirīgi, taču ne radikāli savādāk. Cilvēki noteikti varēs komentēt, ka tas skan kā MBV."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu