«Judas Priest» izdod 18. studijas plati

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Britu smagā roka grupa «Judas Priest» reizē ar 18. studijas albumu «Firepower» publicējusi jaunu video dziesmai «Spectre». Dziesma seko jau iepriekš izdotajiem singliem «Never the Heroes» un «Lightning Strike».

Jaunā plate seko 2014. gada albumam «Redeemer of Souls». To producējis Toms Aloms (Tom Allom), kurš savulaik ieskaņojis klasiskos grupas albumus «British Steel» (1980) un «Screaming for Vengeance» (1982), kā arī jaunās paaudzes producents Endijs Snīps (Andy Sneap).

«Toms jūt klasisko metālu,» grupas paziņojumā raksta 66 gadus vecais solists Roberts Halfords (Robert Halford). «Endijs ir vairāk modernā metāla producents. Domāju, ka ir ļoti labi, ka esam spējuši sakausēt «vecās skolas» metālu ar jaunām tendencēm.»

1969. gadā Birmingemā dibinātā apvienība pārdevusi vairāk nekā 50 miljonus ierakstu. Ietekmējusi vairākas jaunās paaudzes rokgrupas. 2005. gadā «Judas Priest» uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu