Noslēpumainais Burial vairs nav noslēpums! (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Ticiet vai ne, bet noslēpumainais vīrs, kas stāv aiz Londonas dabstepa projekta Burial vārda, vairs nav neatminama mīkla.

Burial oficiālajā «myspace» profilā noslēpumainais londonietis atklājis savu vārdu un pat ievietojis fotogrāfiju, kurā izskatās pat nedaudz līdzīgs tēlam, kas uzzīmēts uz viņa albuma Burial - Archangel vāka. Tātad, Burial ir vienkāršs Dienvidlondonas puisis vārdā Vils Bīvans (Will Bevan), «kurš vienkārši vēlas taisīt bītus».

Šeit ir Burial ievietotais paziņojums (saīsināts):

«Sveiki! Kādu laiku klīdušas runas par to, kas es īsti esmu, bet tas ir normāli, jo vēlējos būt inkognito, lai manā vietā runā tikai mūzika. Pēdējā gada laikā šī «noslēpumainība» man kļuvusi neaktuāla. Es esmu vienkāršs puisis, kas vēlas radīt bītus, tas arī viss. Mans vārds ir Vils Bīvans, esmu no Dienvidlondonas, es turpinu strādāt ar trešā albuma dziesmām, varbūt drīzumā būs mazā platīte. Atvainojos par dažām vecākām neveiksmīgām kompozīcijām, es jums par tām atlīdzināšu. Paldies visiem, kas mani atbalstījuši, tas man nozīmē ļoti daudz.»

Iespējams, šāds Burial solis saistāms ar neseno iekļūšanu pretendentu vidū uz prestižo «Mercury» mūzikas balvu. Britu tabloīds «The Sun» pat bija ievietojis lūgumu palīdzēt «atmaskot» šo noslēpumaino dabstepa mākslinieku, pieļaujot iespēju, ka aiz šā projekta slēpjas jau zināmi elektroniķi - Aphex Twin vai Fatboy Slim.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu