Tallinas «Õllesummer» festivālā duets «Pet Shop Boys» un «Franz Ferdinand»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Savas pasaules turnejas «Super» (skat. albuma recenziju) ietvaros Tallinā, Õllesummer festivālā 6. jūlijā atgriezīsies populārais britu sintpopa duets «Pet Shop Boys», kas tur jau uzstājās pirms pieciem gadiem, ziņo festivāla rīkotāji. Festivālā uzstāsies arī ievērojamā skotu rokgrupa «Franz Ferdinand».

«Pet Shop Boys uzstāšanās pirms pieciem gadiem bija festivāla visu laiku veiksmīgākais koncerts. Kad duets izsludināja savu jauno turneju, mums nebija šaubu, ka vēlamies šo grupu atkal aicināt uzstāties pie mums. Viņu entuziasms, mūzika un enerģija ir kaut kas patiešām īpašs,» piektdienas koncerta galvenā mākslinieka izvēli komentēja festivāla organizatore Marje Hansare (Marje Hansar). «Pet Shop Boys līdzās grupai «Franz Ferdinand» ir jau otrais izsludinātais šā gada festivāla programmas galvenais mākslinieks. Tuvākajā laikā ir gaidāmas arī vēl citas labas ziņas,» viņa atklāja.

«Pet Shop Boys»
«Pet Shop Boys» Foto: Publicitātes

«Pet Shop Boys» koncertiem raksturīgs īpašs gaismu un lāzeru šovs. Salīdzinājumā ar iepriekšējām turnejām, «Super» ir daudz ritmiskāka, bet būtiski, ka tiks izpildīti arī visi iecienītākie hiti.

«Pet Shop Boys» ir pārdevuši vairāk nekā 50 miljonus savu albumu kopiju visā pasaulē un dueta skaņdarbi ir atradušies pasaules mūzikas tabulu virsotnēs.

Õllesummer Festival dienas biļete maksā 23 eiro un ar to varēs apmeklēt vienu festivāla dienu Tallinas Dziesmu svētku teritorijā. Festivāla caurlaides ierobežotā skaitā, kuru cena ir 40 eiro, nodrošina ieeju visu festivāla laiku 4. - 6. jūlijā. Biļetes ir nopērkamas Piletilevi mājaslapā un pārdošanas punktos visā Igaunijā.

2014. gadā «Pet Shop Boys» skatījām vaigā festivālā «Summer Sound».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu