Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax koncertēs kopā (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Smagā roka Lielā Četrotne - Metallica, Slayer, Megadeth un Anthrax 2010.gadā Eiropā dosies kopīgā tūrē.

Pēc nedēļu ilgām baumām visas četras grupas paziņojušas, ka piedalīsies ceļojošā mūzikas festivāla "Sonisphere" tūrē, kas sāksies nākamā gada 16.jūnijā Varšavā, Polijā. Tālāk festivāls dosies uz Prāgu (19.jūn.). Visi Lielās Četrotnes koncertu datumi tiks izziņoti vēlāk. Pagaidām festivāla mājas lapā (sonisphere.com) minēti 15 koncerti - Sofijā, Bukarestē, Stambulā u.c.

"Kurš to būtu domājis, ka pēc vairāk nekā 25 gadiem trešmetāla lielais četrinieks ne tikai vēl būs pie dzīvības, bet būs tik populārs kā vēl nekad un uzstāsies kopā," paziņojumā raksta "Metallica" bundzinieks Lars Ulrihs (Lars Ulrich). "Pēdējais laiks, lai tas notiktu un fani dabūtu to, ko sen vēlējušies. Tas ir sasodīti forši!"

Amerikāņu smagā metāla mūzikas grupas "Megadeth" līderis - dziedātājs, ģitārists un dziesmu autors Deivs Masteins (Dave Mustaine) saka: "Smagā roka faniem šī ir vienīgā iespēja redzēt vienkopus četras labākās metāla grupas Amerikas vēsturē."

"Anthrax" ģitārists Skots Ians (Scott Ian) piebildis, ka gaidāmā tūre pieliek punktu 26 gadu ilgām gaidām.

"Es ticu, ka mēs ne tikai attaisnosim uz mums liktās cerības, mēs tās satrieksim!! Nekad citas četras tik ietekmīgas rokgrupas nav paveikušas ko līdzīgu. Iedomājieties, ka The Beatles, The Rolling Stones, The Who un Led Zeppelin koncertētu kopā. Vai Black Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden, Motorhead. Tik liels būs šis notikums."

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu