Rīgā britu reperis «Scarlxrd»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

4. jūnijā Mūzikas namā «Daile» uzstāsies bijušais britu reproka apvienības «Myth City» dalībnieks, virālā hiphopa zvaigzne Marius Listhops jeb Scarlxrd, informē «Positivus Music».

Britu reperis un sociālo tīklu zvaigzne publikai atpazīstams ar savu hitu «Heart Attack». 23 gadus vecais mūziķis jau paspējis izdot piecus albumus, izraisījis interesi mūzikas straumēšanas vietnēs (SoundCloud ar 104 tūkstošu sekotāju skaitu un vairāk nekā vienu miljonu klausījumu skaitu, un jau minētajā YouTube viņa daiļradei seko gandrīz 800 tūkstoši un video skatījumu skaits pārsniedz vairākus miljonus).

Ar savu enerģiju piepildījis un izpārdevis neskaitāmus klubus Londonā un citās vietās, un 4. jūnijā uzstāsies arī pie mums Rīgā.

«Eksplozīvi, jaudīgi un aizraujoši,» tā par šo mākslinieku, aprakstot performances, kā arī unikālo hiphopa skanējumu, kurā ir ietekmes no metālmūzikas, raksta repmūzikas kritiķi.

Ierastie hiphopa sampli tiek miksēti ar spēcīgiem basģitāras un solo ģitāras rifiem, savukārt dziesmu teksti skan ne tikai angliski, bet arī japāņu valodā. Vizuāli Scarlxrd raksturo noslēpumainība, un gan videoierakstos, gan fotogrāfijās, kā arī uz skatuves lielākoties savu seju viņš paslēpis aiz melnas maskas. Vokāli viņš gluži kā hameleons, kas maina tehniku starp repošanu un skrīmu. Publiskajā telpā reperis manāms arī ar vēl vienu pseidonīmu - Yung Scar.

Scarlxrd radošajā kontā līdz šim jau ir astoņi miksteipi, arī šā gada martā izdotais «Dxxm», un viss liecina, ka jaunais mūziķis savos radošajos meklējumos negrasās apstāties, tieši otrādi, spēlēt arvien plašākai publikai, un šis gads solās būt tieši mūziķa gads. Šovasar viņu varēs redzēt arī Eiropas lielākajos festivālos, tostarp Sziget festivālā Ungārijā, Lollapalooza Parīzē, Rock im Park un Rock am Ring Vācijā, Līdsas un Redingas festivālos Lielbritānijā, kā arī citos.

Biļetes Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu