Latvijā ar koncertu atgriežas dāņu dziedātāja MØ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

23. novembrī koncertzālē «Palladium» turnejas «Forever Neverland – Chapter 1» ietvaros uzstāsies populārā dāņu popmūzikas dziedātāja MØ, kura 2014. gadā uzstājās uz festivāla «Positivus» lielās skatuves, ziņo koncerta rīkotāji «Positivus Music» un FBI.

Šajā turnejā 29 gadus vecajai dziedātājai (īstajā vārdā - Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen) pievienosies un koncertu Rīgā iesildīs somu dziedātāja Alma, jaunās paaudzes pankroka zvaigzne.

MØ sadarbojusies tādiem mūziķiem kā Major Lazer. Kopīgi veidotā dziesma «Lean On» vietnē «Youtube» jau pārsniegusi miljardu skatījumu.

2014. gadā MØ debijas albums «No Mythologies to Follow» saņēma visas prestižākās Dānijas populārās mūzikas balvas, tostarp kā labākais albums, un pati MØ – kā labākā vokāliste. Kopš tā brīža MØ par savām var saukt koncertskatuves visā pasaulē – viņa saņēmusi European Border Breakers balvu kā uzlecošā zvaigzne, vairākas GAFFA-Prisen balvas, kā arī bijusi nominēta MTV Video Music un UK Video Music balvām. Jaunākais MØ ieraksts, EP «When I Was Young» nāca klajā vien pērn.

Biļetes publiskajā tirdzniecībā Biļešu servisa tīklā nonāks ceturtdien, 26. aprīlī, no plkst. 10:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu