TVNET no Portugāles: Eirovīzijā klusums pirms vētras

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Ogle

Iepriekšējā nakts Eirovīzijas ciematiņā dalībniekiem bija pēdējā reālā izklaide, jo jau šodien sākas lielā cīņa par vietu finālā. Latvijas delegācija šobrīd bauda vīnu un fantastisko ainavu Arabida (Arrábida) parkā Lisabonas provincē. Savukārt pirmā pusfināla dalībnieki jau pēc 20:00 vakarā pēc vietējā laika uzstāsies žūrijas priekšā, no Portugāles ziņo TVNET korespondents Jānis Ogle.

Portāla TVNET pārstāvji šobrīd atrodas Lisabonā Eirovīzijas pilsētiņā, kas ir atvērta tikai delegācijas pārstāvjiem un akreditētajiem medijiem. No ārpasaules to atdala žogs un policisti lielā daudzumā. Šķiet, visi šīs valsts angliski runājošie likumsargi ir deleģēti būt šeit. Eirovīzijas pilsētiņa atrodas pie centrālās metro un autobusu pieturvietas Oriente esošajā Lisabonas paviljona teritorijā.

Foto: Publicitātes

Visu iepriekšējo nedēļu dalībnieki iepazinās savā starpā, iemēģināja lielo skatuvi un nedaudz iepazina arī tuvāk Portugāli. Mūsu pārstāve Laura Rizoto šā gada Eirovīzijas entuziastu atmiņā iegāja ar iesauku «Lady in Red» (Lēdija sarkanā - red.). Viņas sarkano tērpu izvēle nepalika nepamanīta teju visas nedēļas garumā. «Es tiešām izbaudīju šo piedzīvojumu un atmosfēru, kas valda Eirovīzijā. Šeit nav konkurences, jo mēs visi esam savā starpā ļoti draudzīgi un apskāvieni vienam ar otru jau ir kļuvuši par mūsu ikdienu,» par atmosfēru, kas valda Eirovīzijā, teic Laura.

Laura Rizoto
Laura Rizoto Foto: Jānis Ogle

Kā zināms, Rizoto Latviju starptautiskajā konkursā pārstāvēs ar pašas sarakstīto dziesmu «Funny Girl», kas uzvarēja Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursā «Supernova 2018». Viņa uz skatuves kāps otrajā pusfinālā ceturtdien, 10. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu