Atrasts 36 gadus vecā skotu rokgrupas «Frightened Rabbit» solista līķis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms pāris dienām britu mūzikas medijos izskanēja satraucoša ziņa - bez vēsts pazudis skotu rokgrupas «Frightened Rabbit» solists Skots Hatčinsons (Scott Hutchison). Ceturtdienas naktī atrasts aprakstam līdzīga vīrieša līķis, un diemžēl policija šodien apstiprinājusi aizdomas, ka tas ir Hatčinsons.

Par 36 gadus vecā mūziķa pazušanu tika paziņots trešdien. Dienu iepriekš pats Hatčinsons bija publicējis savā «Twitter» satraucošus ierakstus, kuros pagātnes formā atskatījās uz savu dzīvi.

«Esiet labi pret tiem, ko mīlat... Es nedzīvoju ar šādu moto, un tas mani nogalina,» viņš rakstīja. Pēc 20 minūtēm sekoja vēl viens tvīts, kurā mūziķis raksta: «Dodos prom. Paldies!»

Hatčinsons dibināja grupu 2003. gadā. Grupas pirmais albums «Sing the Greys» izdots 2006. gadā. Nesenākais albums «Painting of a Panic Attack» izdots 2016. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu