Prognozē, ka Eirovīzijas finālā uzvaras laurus plūks Kipra

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bukmeikeri uzskata - pastāv liela iespēja, ka šajā Eirovīzijas finālā uzvarēs Kipras pārstāve Eleni Foureira ar dziesmu «Fuego».

«Betsafe» bukmeikeri Foureirai paredz 50% iespējamību uzvarēt. Starp šā gada favorītēm ir arī tādas valstis kā Izraēla - 22% iespējamība uzvarēt, un Francija, kurai bukmeikeri dod 11% iespējamību uzvarēt. Mūsu dienvidu kaimiņvalstij Lietuvai, bukmeikeri piešķīruši koeficientu 11, savukārt ziemeļu kaimiņiem Igaunijai 25, paredzot iekļūšanu piecniekā un desmitniekā visu valstu sarakstā.

Salīdzinot kaimiņvalstu - Lietuvas un Igaunijas iespējas finālā, kopš pēdējā pusfināla, svaru kausi ir nosliekušies par labu Lietuvai, savukārt Igaunijas iespējas uzvarēt konkursā ir nedaudz sarukušas. Iespēja, ka Lietuva varētu ierindoties top3 valstu sarakstā, ir izpelnījusies koeficientu 3,55, savukārt iespēja, ka Lietuva varētu būt starp top5 valstīm, - 2,5. Igaunijas iespējas iekļūt top5 valstu sarakstā «Betsafe» bukmeikeri novērtējuši ar koeficientu 5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu