Dzintaros šovasar Krievijas grupa - Putina kritiķi «DDT»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

5. jūlijā ar jaunu koncertprogrammu «Skaņas vēsture» Jūrmalā viesosies grupa «DDT». Uz Dzintaru koncertzāles skatuves skanēs labākās grupas līdera Jurija Ševčuka dziesmas no dažādiem «DDT» albumiem.

Koncertprogramma «Skaņas vēsture» sniedz iespēju sekot mūziķiem cauri gadiem, novērtējot pārmaiņas grupas skanējumā.

Pats Jurijs Ševčuks ir vairākkārt stāstījis par šīs programmas nozīmi: «Mēs priecājamies par šīs programmas izveidi - tā ir palīdzējusi mums paplašināt savu apziņu un vairāk eksperimentēt ar mūziku. Tagad mūsu galvenais uzdevums ir iekļaut visas dziesmas, kuras mēs gribam nospēlēt, vienā koncertprogrammā.»

Kopš grupas «DDT» dibināšanas 1980. gadā, radošā komanda ir ierakstījusi teju 20 albumus. Tādas dziesmas kā «Что такое осень», «Родина», «Актриса весна», «Четыре окна», «Последняя осень» un daudzas citas ir ieņēmušas zīmīgu vietu krievu roka vēsturē. Arī Ševčuka dzeja laika gaitā nezaudē savu aktualitāti.

«DDT» saka, ka neskatoties uz pārmaiņām mūzikā, viņu galvenā vērtība ir palikusi nemainīga - interese un mīlestība pret cilvēku, kas dzīvo jaunākajos pārmaiņu laikos.

Biļetes uz grupas «DDT» koncertu ir iespējams iegādāties Biļešu serviss tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu