Atceltas «Sunset Festival» koncertsērijas Siguldā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Pēc ilgām un mokošām pārdomām esam nonākuši pie lēmuma atcelt šā gada «Sunset Festival» koncertsērijas Siguldā,» piektdien, 18. maijā, informē pasākuma rīkotāji.

Minētais attiecas uz diviem «Sunset festival» pasākumiem: Sigala un Jonas Blue 1. jūnijā un «Clean Bandit» 5. jūlijā.

«Tāpat kā iepriekšējos gadus, esam smagi strādājuši, lai sagatavotu vispusīgu mākslinieku programmu. Taču diemžēl dažādu apstākļu dēļ šogad nespēsim nodrošināt tādu pasākumu kvalitātes un baudījuma līmeni, pie kāda mūsu auditorija pirmo festivāla gadu laikā ir radusi. Tas nebūtu godīgi ne pret jums, klausītāji, ne māksliniekiem, nedz mums pašiem,» sacīts paziņojumā.

Emēlijas Sandē uzstāšanās notiks kā atsevišķs koncerts 10. jūlijā, un Radio SWH 25. dzimšanas dienas flashback arī norisināsies kā atsevišķs pasākums 14. jūlijā.

Iegādātās biļetes līdz 1. jūnijam iespējams apmainīt pret biļetēm uz vienu no šiem koncertiem:

  • LP (Laura Pergolici) 2. jūlijā;
  • Emēlija Sandē 10. jūlijā;
  • «GusGus» 13. oktobrī;
  • «Three Days Grace» 30. oktobrī.

Biļetes apmainīt iespējams, rakstot pieteikumu uz info@bilesuserviss.lv, norādot informāciju par jūsu rīcībā esošajām biļetēm, kā arī vēlamo maiņas koncertu.

Ja minētā biļešu maiņa kādu iemeslu dēļ nešķiet pieņemama, sākot no 8. jūnija, līdz 13. jūlijam naudu par biļetēm, kas iegādātas SIA «BIĻEŠU SERVISS» tīklā, var saņemt ar pārskaitījumu, aizpildot pieteikuma veidlapu www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu