Miris Mailza Deivisa ģitārists, kurš sacerējis Madonnas «Borderline»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

65 gadu vecumā sestdien miris ģitārists, komponists un producents Redžijs Lukass (Reggie Lucas), kurš 70. gadu sākumā muzicējis Mailza Deivisa grupā, kā arī producējis vairākus populārus R&B un popmūzikas hitus, arī Madonnas debijas albuma dziesmu «Borderline».

Lukasa meita Lisa medijiem apstiprināja, ka tēvs miris no sirds slimības komplikācijām.

18 gadu vecumā Lukass pievienojās trompetes ģēnija Mailza Deivisa grupai, viņa ģitārspēle dzirdama albumā On the Corner (1972). Viņš arī spēlē dzīvo koncertu triloģijā Dark Magus, Pangaea un Agharta.

1980. gadā viņš kļuva par līdzautoru «Grammy» balvu saņēmušajam Stefānijas Milsas (Stephanie Mills) hitam «Never Knew Love Like This Before».

1978. gadā izdots viņa soloalbums Survival Themes.

1982. gadā viņš sacerēja un producēja tolaik mazpazīstamās dziedātājas Madonnas vienu no debijas albuma dziesmām «Borderline». Kopumā Madonnas debijas platē ir sešas viņa producētas dziesmas, tostarp «Lucky Star» un «Burning Up».

Pati Madonna savā «Facebook» veltījusi pateicības vārdus Redžijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu