Zināmas detaļas par dīdžeja Avicii bērēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Negaidīti mūžībā aizgājušā zviedru dīdžeja Avicii (Tims Berglings (Tim Bergling, 28)) ģimene apstiprinājusi, ka mākslinieka bēres būs privāts pasākums, ko apmeklēs tikai viņam paši tuvākie cilvēki.

«Mums tiek uzdoti ļoti daudz jautājumu par Tima bēru norisi,» dīdžeja ģimenes pārstāvis sacījis otrdien izplatītajā paziņojumā. «Berglingu ģimene tagad ir apstiprinājusi, ka Avicii bēres būs privāts pasākums un tajā piedalīsies Timam vistuvākie cilvēki. Viņi laipni aicina medijus respektēt šo lēmumu. Nekāda papildu informācija vairs nesekos.»

Pagājis vien nedaudz vairāk kā mēnesis, kopš zviedru mūziķa pārstāvji apstiprināja traģisko vēsti, ka 28 gadus vecais Tims ir devies aizsaulē.

«Mēs vēlētos pateikt paldies par atbalstu un mīļajiem vārdiem par mūsu dēlu un brāli. Ļoti pateicamies ikvienam, kurš mīlēja viņa mūziku un kuriem par Tima dziesmām ir siltas atmiņas. Paldies par visām iniciatīvām, ko izrādāt, lai godinātu Timu ar kopa sanākšanu, baznīcu zvaniem, kas atskaņo viņa mūziku, veltījumiem Coachella festivālā un klusuma brīžiem visā pasaulē. Mēs ļoti pateicamies par iespēju saglabāt privātumu šajā mums tik grūtajā laikā. Mēs vēlamies, kaut tas tā turpinātos. Ar mīlestību, Tima Berglinga ģimene,» aprīlī vēstīja Berlingu ģimenes paziņojums.

Vēl pēc pāris dienām ģimene deva mājienu, ka Avicii pats atņēmis sev dzīvību. Tas vēlāk apstiprināts oficiāli.

Nedēļas nogalē esošajā Billboard Music balvu pasniegšanas ceremonijā arī tika izrādīts gods dīdžejam, Holzijai (Halsey) un grupai The Chainsmokers pieminot viņu pirms kārtējās balvas pasniegšanas un aicinot ikvienu izrādīt atbalstu tiem, kuri, iespējams, cieš no garīgās veselības traucējumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu