Tuvojas «Deep Purple» koncerts Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Arēnā Rīga» jau svētdien, 3. jūnijā uzstāsies britu rokgrupa «Deep Purple», izpildot 50 gadu jubilejai veltītu koncertprogrammu, informē koncerta rīkotāji. «Deep Purple» spēlēs savu klausītāju iecienītos pirmos hitus, kā arī jaunas dziesmas no divdesmitā studijas albuma «inFinite».

Grupa dibināta 1968. gadā, un tās sākotnējie dalībnieki tiek uzskatīti par vieniem no smagā roka un metāla pionieriem. No pirmā sastāva grupā palicis vien bundzinieks Ians Peiss, ar kuru kopā uz skatuves Rīgā kāps mūziķi Ians Gilans, Rodžers Glovers, Stīvs Morss un Dons Airijs.

«Mēs sarēķinājām, ka varam spēlēt uz skatuves aptuveni diennakti un ne reizi neatkārtosimies...» reiz kādā intervijā teicis Gilans.

«Deep Purple» ir pasaules rokmūzikas vēsture. Piemēram, visas krievu lielās rokgrupas – «Mašina vremeni», «Akvarium», «DDT», «Alisa» (un vēl desmitiem citu) uzskata «Deep Purple» mūziku par virzītājspēku, kas viņus mudināja ņemt rokās ģitāras, sēsties pie bungām un ņemt mikrofonus.

Koncerta biļetes var iegādāties Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv

Sīkāka informācija pieejama organizētāja mājaslapā www.artfront.lv un grupas «Deep Purple» tīmekļa vietnē www.deeppurple.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu