«Snow Patrol» solists par Avicii: «Man varēja būt līdzīgs liktenis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Britu grupa «Snow Patrol» 25. maijā pēc septiņu gadu pauzes laidusi klajā jaunu studijas albumu. Sarunā ar britu tabloīdu solists Garijs Laitbodijs (Gary Lightbody) atklājis, ka ļoti pārdzīvojis zviedru dīdžeja Avicii pašnāvību, un piebildis, ka pats ir bijis tuvu līdzīgam iznākumam.

41 gadu vecais Laitbodijs atklāti izteicies pats par savu atkarību no dažādām vielām un cīņu ar depresiju.

Viņu ļoti iespaidojusi ziņa par zviedru dīdžeja nāvi. «100 procenti, tas pats varēja notikt arī ar mani,» viņš saka. «Es tagad jau būtu miris.»

«Kad dzirdēju ziņas par Avicii, kļuvu ļoti emocionāls. Es viņu nemaz nepazinu, bet sajutu kādu īpašu saikni. Tas ir sirdi plosoši, kad kas tāds notiek,» viņš saka. «Esmu ļoti pateicīgs, ka kaut kas līdzīgs nenotika ar mani.»

Kad Laitbodija grupa pirms vairāk nekā desmit gadiem guva plašu atpazīstamību ar tādiem singliem kā «Run», «Just Say Yes» un «Open Your Eyes», dziedātājs iekrita tādā kā atkarību melnajā caurumā. Vēlāk, nespēdams fokusēties uz jaunu dziesmu sacerēšanu, pēc 2011. gada albuma «Fallen Empires» viņš piedzīvoja zemāko punktu.

Ar draugu atbalstu, viņš pārstāja lietot alkoholu un sāka fokusēties uz jaunu dziesmu sacerēšanu.

Paralēli Laitbodijs sadarbojies ar vairākām slavenām popzvaigznēm - Teilori Sviftu un Edu Šīranu, taču tagad viņš atzīst, ka galvenais viņa uzdevums bija atgriezties pie «Snow Patrol».

Jaunais «Snow Patrol» ieraksts «Wildness» seko 2011. gada albumam «Fallen Empires» (skat. recenziju). Līdzīgi kā «Fallen Empires», albums tapis «U2» un «Weezer» producenta Džekanaifa Lī (Garret «Jacknife» Lee) uzraudzībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu