Dzintaros uzstāsies Gorans Bregovičs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

11. augustā festivāla «Summertime - aicina Inese Galante» ietvaros Dzintaros uzstāsies temperamentīgais balkānu izcelsmes mūziķis, Emira Kusturicas filmu mūzikas autors Gorans Bregovičs.

Jau vairāk nekā desmit gadus Gorans Bregovičs ar savu «Kāzu un bēru orķestri» («Wedding and Funeral Orchestra») sniedz no simts līdz simts piecdesmit koncertiem visā pasaulē, izpildot tradicionālo Balkānu, čigānu un bulgāru mūziku.

Pirms četriem gadiem Bregovičs jau uzstājās festivāla «Summertime – aicina Inese Galante» 10 gadu jubilejā, rosinot ovācijas un izpelnoties Jūrmalas skatītāju simpātijas. G. Bregoviča uzstāšanās Dzintaru koncertzālē, Ineses Galantes festivāla ietvaros, šogad sniegs īpašu prieku šā mūziķa daiļrades piekritējiem.

Biļetes uz festivālu «Summertime – aicina Inese Galante» pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā, kā arī mājaslapā www.bildesuparadize.lv. Detalizētāka informācija par festivāla koncertprogrammu mājaslapā www.festivalsummertime.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu