Viesuļvētrā pazudis slavenais mūziķis Fets Domino (papildināts) (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ņūorleānā viesuļvētras "Katrīna" laikā bez vēsts pazudis slavenais mūziķis Fets Domino (Fats Domino), ziņo CNN.

Mūziķa menedžeris Els Imbrijs (Al Embry) pastāstīja, ka pēdējo reizi ar 77 gadus veco Domino sazinājies svētdienas vakarā. Fets Domino paziņoja, ka nepametīs savu mājvietu, neskatoties uz viesuļvētras draudiem.

Kopš svētdienas ar Domino sazināties nav izdevies, Imbrijs cer, ka mūziķis ir dzīvs, tikai viņam nav izdevies atjaunot kontaktus.

Fets Domino, īstajā vārdā ir Antuāns Domino (Antoine Domino), uzskatāms par vienu no rokenrola ēras spožākajām zvaigznēm. Savas karjeras laikā mākslinieks pārdevis vairāk nekā 110 miljonus ierakstu vienību. Pie slavenākajiem komponista ierakstiem jāmin "Blueberry Hill" un "Ain''t That a Shame". 1950. gada plate "The Fat Man" tiek uzskatīta par vienu no pirmajām rokenrola skaņu platēm.

Papildināts: Mūziķa meita Karena redzamajā foogrāfijā atpazinusi savu tēvu - slaveno rokenrola leģendu Fetu Dominu starp viesuļvētras plūdos izglābtajiem.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu