Teilorei Sviftai jaunā albuma koncertturnejā neveicas - fani nepērk biļetes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Mūziķei Teilorei Sviftai savā jaunākajā koncerturnejā pa Lielbritāniju neizdodas piepildīt sēdvietas arēnās, neskatoties uz to, ka popmūzikas superzvaigzne ir iztērējusi miljoniem dolāru par sarežģītiem skatuves specefektiem un neskaitāmiem dejotājiem.

Koncertā Mančestrā uz Sviftas koncertu bija nopirkti tikai 38 000 biļešu no kopumā pieejamām 56 000 biļetēm. Ir paredzēts, ka tukšas sēdvietas būs redzamas arī koncertos Londonā, Vemblija arēnā šajā nedēļas nogalē.

Kā liecina paziņojumi, Svifftas fani nevēlas apmeklēt koncertus dārgo biļešu un slikto albuma recenziju dēļ.

Sešu koncertu biļešu cenas Lielbritānijas un Īrijas turnejā ar viņas jaunāko albumu «Reputācija» («Reputation») svārstās no 82 ASV dolāriem līdz pat 775 ASV dolāriem par VIP paketi.

Eksperti lēš, ka šāda situācija radusies tādēļ, ka Sviftas jaunākais albums ir piepildīts ar dziesmām par atriebību un attiecību kārtošanu ar viņas vairākiem bijušajiem draugiem un šovbiznesa ienaidniekiem, piemēram, Kalvinu Herisu, Kanji Vestu un Keitiju Periju, mūziķei apvainojot «daudz lielākus māksliniekus, nekā ir viņa». Tāpat koncertturnejas cenas nav piemērotas viņas jaunākajiem faniem, kas izskaidro arvien tukšākos stadionus.

Albums Lielbritānijā kopš tā iznākšanas novembrī ir pārdots vien 301 000 kopiju, kas ir pārsteidzoši maz salīdzinājumā ar 1,08 miljoniem pārdotu kopiju viņas iepriekšējam albumam «1989» pirms četriem gadiem. Kopumā visās pasaules valstīs iepriekšējais Sviftas albums tika pārdots divreiz vairāk nekā «Reputation».

Nepalaid garām!

Uz augšu