Rīgā viesosies igauņu šūgeiza apvienība «Pia Fraus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

29. jūnijā ar koncertu mākslas galerijā «Noass» (AB dambī 2) Rīgā viesosies indīroka grupa «Pia Fraus» no Tallinas.

«Pia Fraus» ir igauņu kolektīvs, kurš dibināts pirms divdesmit gadiem Tallinā un kļuvis par vienu no ievērojamākajiem šūgeiza un drīmpopa žanra kolektīviem Eiropas ziemeļos. Neizbēgami viņu mūzikā tiek atrastas cieņas pilnas atsauces uz tādu grupu kā My Bloody Valentine, Ride un Pale Saints daiļradi, un mūziķi paši tam nepretojas. Gadu gaitā «Pia Fraus» ir koncertējuši daudzviet Eiropā, Ziemeļamerikā un Āzijā. Vairākus grupas albumus izdevusi pazīstamā ASV ierakstu izdevniecība Clairecords.

2017. gadā pēc ilgāka pārtraukuma grupa atgriezusies pie klausītājiem ar pašu vadītās ierakstu izdevniecības Seksound paspārnē izdoto «Pia Fraus» jaunāko studijas albumu Field Ceremony. Šogad izdots albums «Mountain Trip».

Biļetes no 12. jūnija nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietā internetā – TicketShop.lv. Ņemot vērā koncerta norises vietas ietilpību, pārdošanā ierobežots skaits stāvvietu. Pirmo 20 biļešu cena īpaša – EUR 7.

www.piafraus.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu