Rīgā uzstāsies «Ivanuški International», «Diskoteka Avarija» un Jeļena Katina no «t.A.T.u».

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 28. septembrī, «Arēna Rīga» notiks divtūkstošo gadu krievu mūzikas festivāls «Millenium Memories», kurā uzstāsies populārākās tā laika mūzikas grupas «Diskoteka Avarija», Ivanuški International» un «t.A.T.u.».

Igors Matvijenko savā projektā «Ivanuški International» vēlējās apvienot krievu tautas mūziku ar padomju laika estrādes labākajām tradīcijām un populārākajiem ārzemju deju mūzikas stiliem. Grupa savas pastāvēšanas laikā ir izdevusi astoņus albumus, kas divtūkstošajos gados ieguva simtiem apbalvojumu. 2010. gadā grupa «Ivanuški International» atzīmēja savu 15. gadadienu.

«Uzskatu, ka mēs esam nevis vienkārši boys-band, bet gan īsta old-boys-band. Histērija ap mūsu grupu laika gaitā pārauga tautas mīlestībā,» saka grupas solists Andrejs Grigorjevs-Apolonovs.

Popgrupai «Diskoteka Avarija» šogad aprit teju 30 gadi - šajā laikā mūziķu apvienība no Ivanovas ir izlaidusi septiņus studijas albumus. Grupa ir daudzu prēmiju un balvu laureāte, tostarp prēmijas «Muz-TV» un prēmijas «Zolotoi Gramofon» («Zelta gramofons») vairākkārtēja ieguvēja. «Diskoteka Avarija» ir saņēmusi arī diplomu «Pesņa goda» («Gada dziesma») un uzvarējusi nominācijā «Best Russian Act» («Labākais Krievijas izpildītājs») mūzikas šovā «MTV Europe Music Awards» («MTV Eiropas Mūzikas balva»)

Jeļena Katina ir Krievijas un Amerikas dziedātāja, bijusī popgrupas «t.A.T.u» soliste, kura desmit gadus uzstājās kopā ar Jūliju Volkovu, iegūstot milzu popularitāti visā pasaulē. Grupa «t.A.T.u» vienmēr ir izcēlusies ar novatoriskām mūzikas tendencēm, tādēļ Jeļena Katina, pārceļoties uz Ameriku, nolēma šo tradīciju saglabāt arī savā solistes daiļradē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu