Bleiks Šeltons alkohola reibumā sevi apkauno uz skatuves

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Kantrimūzikas mākslinieks Bleiks Šeltons 14. jūlijā uzstājās Pendltonas Viskija festivālā, kad alkohola reibuma dēļ savas uzstāšanās laikā nokrita.

Mūziķis gan par incidentu nejutās pat samulsis un nākamajā dienā sociālajos tīklos palūdza faniem viņam atsūtīt video ar kritienu. Tāpat viņš apstiprināja, ka koncerta laikā bija daudz lietojis alkoholu.

Divi fani izpildīja Šeltona lūgumu un publiskoja viņa kritienu. Videoklipos redzams, kā kantri mūzikas izpildītājs nokrīt ģitāras solo laikā.

Šeltons jokojot kritienā vainoja reperi Pitbull, kurš festivālā uzstājās pirms viņa. «Tas bija mans mēģinājums konkurēt ar Pitbull šovu. Es dejoju, bet tad izpildīju 10 sekunžu garu kritienu.»

Par Šeltona vieglprātīgo attieksmi pret uzstāšanos reibumā gan iebilda vairāki fani, kādai sievietei norādot, ka citi maksā nopelnīto naudu, lai redzētu mūziķa uzstāšanos, bet viņš ierodas piedzēries. Uz sievietes kritiku atbildēja pats Šeltons, norādot, ka viņa konts ir domāts cilvēkiem, kuriem ir humora izjūta, turklāt viņš «nepieņem čīkstuļu raudas».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu