Rīgā pianists Rišārs Klaidermans (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaulē populārais instrumentālās mūzikas izpildītājs Rišārs Klaidermans (Richard Clayderman) šovakar (10.martā) ar savu uzstāšanos priecēs skatītājus Rīgas Kongresu namā.

Franču pianists pirmo plašo klausītāju atzinību ieguva ar romantisko skaņdarbu ''''Ballade Pour Adeline''''.

Liekas neticami, ka Klaidermana muzikālā karjera ilgst jau 30 gadus!

Šo 30 gadu laikā viņš uzstājies vairāk nekā 1800 solokoncertos, viņa albumi 340 reizes ieguvuši zelta un platīna statusu, viņš piedalījies vairāk nekā 700 TV pārraidēs, sniedzis vairāk nekā 50 000 autogrāfu, izpildījis savu pirmo skaņdarbu ''''Ballade Pour Adeline'''' vairāk nekā 8000 reižu, uz skatuves saņēmis vairāk nekā 50 000 ziedu pušķu, pārdevis vairāk nekā 85 miljonus albumu kopiju, ierakstījis vairāk nekā 1200 skaņdarbu un koncertējot pavadījis ārzemēs pilnus 20 gadus. Arī ''''pirāti'''' šajā laikā nav snauduši un realizējuši 30 miljonus nelegālu Rišāra Klaidermana albumu, kas gan pianista popularitāti, protams, ir tikai vairojis.

Klaidermana pēdējais studijas albums ar nosaukumu ''''A Thousand Winds'''' iznācis 2007.gadā, un tajā iekļauti gan klasikas skaņdarbi, gan pianista iemīļotākās dziesmas jaunās skaņās.

Koncertā Rīgā izskanēs visskaistākās, visromantiskākās melodijas no Rišāra Klaidermana 30 gadu laikā radītā repertuāra - tieši tās, ko mēs visvairāk vēlamies dzirdēt!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu