Izjukusi grupa «Grandaddy» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc desmit gadu aktīvas muzicēšanas Kalifornijas grupa «Grandaddy» paziņojusi par savas darbības pārtraukšanu.

Kā atvadu dāvana klausītājiem tiks izdots grupas jaunākais albums «Just Like The Fambly Cat», kas dienas gaismu varētu ieraudzīt gada otrajā pusē. Nekādu reklāmas pasākumu vai atvadu koncertceļojumu nebūšot.

«Tas bija neizbēgami,» komentē grupas dziedātājs Džeisons Litls (Jason Lytle). «Mēs darījām savu lietu tik ilgi, cik spējām. No vienas puses, mūsu centieni mums atnesuši daudzas dividendes, no otras puses - nevēlēšanās sekot lielā šovbiznesa likumiem pārvērtusi mūsu dzīvi par elli. Lieta tāda, ka mūzika nebija mūsu ienākumu galvenais avots. Ja tu nodarbojies ar to pietiekami ilgu laiku, tad kādā brīdī sāc sev uzdot jautājumu: »Kāpēc tas viss man ir vajadzīgs?«»

Litls atklāja, ka lēmums par grupas izjukšanu tika pieņemts jau pagājušā gada decembrī. Ar ko turpmāk mūziķi nolēmuši nodarboties - nav zināms, arī pats Litls īsti nav pārliecināts, tomēr mūziku galīgi pamest viņš nevēlētos.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu