Reperis Nelly izdod albumu "Brass Knuckles"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ Latvijā klajā nāks amerikāņu repera Nelija (Nelly) piektais albums "Brass Knuckles", kurā iekļauts arī vasaras aktuālais singls "Party People", piedaloties “hercogienei” Fērgijai.

Albumā piedalās tādi viesmākslinieki kā Akon, Ashanti, Ciara, Fergie, LL Cool J, Snoop Dogg, T.I., Usher, Chuck D un citi. Albumu producējuši aktuālākie hiphopa producenti Polow Da Don, Pharrell un JD.

Albumā iekļauts arī pašlaik aktuālais singls “Body On Me” – Nelly kopdarbs ar viņa draudzeni Ašanti (Ashanti).

Nelly, īstajā vārdā Cornell Haynes, dzimis Misūrī štatā un savu debijas albumu “Country Grammar” izdeva 2000.gadā, pēc pāris gadiem sekoja tādi hiti kā “Hot In Herre” un “Dilemma”, piedaloties Kellijai Rolandei.

Nelly pārdevis gandrīz 30 miljonus ierakstu, kas padara viņu par vienu no mūsdienu veiksmīgākajiem hiphopa izpildītājiem. Nelly pieder sava ierakstu kompānija “Derrty Ent.”, kas darbojas “Universal Records” paspārnē. Nelly arī pieder tādi zīmoli kā sieviešu apģērbu līnija “Apple Bottom” un enerģijas dzēriens “Pimp Juice”. Viņš ir “Charlotte Bobcats” basketbola komandas līdzīpašnieks un izveidojis bezpeļņas organizācijas “4 SHo 4 kids” un “Jes Us 4 Jackie”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu