Kriss Rī piedāvā labāko dziesmu izlasi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Angļu mūziķis Kriss Rī (Chris Rea) izdevis savu labāko dziesmu izlasi "Still So Far To Go", kas klajā nākusi "Warner Music" apgādā un no šīs nedēļas pieejama arī Latvijā. Dubultalbumā iekļautas arī divas jaunas dziesmas.

Labāko dziesmu izlase iznākusi dubultdiska formātā, un tajā iekļauti 32 Krisa Rī lielākie hiti, tostarp "On The Beach", "Road To Hell", "Looking For The Summer", "The Blue Cafe", "Julia", kā arī divas jaunas dziesmas – "Come So Far, Yet Still So Far To Go" un "Valentino".

Visas izlasē iekļautās dziesmas ir digitāli remāsterētas.

2010.gada janvārī Kriss Rī dodies koncertturnejā pa Eiropu.

Kriss Rī piedāvā labāko dziesmu izlasi
Kriss Rī piedāvā labāko dziesmu izlasi Foto: Publicitātes foto

Kriss Rī ir viens no pasaules izcilākajiem ģitāristiem. Dzimis 1951.gadā Midlsbro pilsētā Ziemeļjorkšīrā, Anglijā. Viņa tēvs – itāļu imigrants Kamillo Rī, māte – īriete Vinifreda. Kriss Rī pašlaik dzīvo Berkšīrā kopā ar sievu Džoannu un meitām Džozefīni un Džūliju. Otra Krisa Rī kaislība pēc mūzikas ir sacīkšu auto.

Albumā iekļautās dziesmas

CD1

1. Fool (If You Think It’s Over) 2. On The Beach 3. Let’s Dance 4. Diamonds 5. Loving You 6. I Can Hear Your Heartbeat 7. I Don’t Know What It Is But I Love It 8. Stainsby Girls 9. Josephine 10. It’s All Gone 11. Loving You Again 12. Joys Of Christmas 13. Driving Home For Christmas 14. Working On It 15. Tell Me There’s A Heaven 16. Heaven 17. Looking For The Summer 18. Come So Far, Yet Still So Far To Go

CD2

1. The Road To Hell 2. Auberge 3. Winter Song 4. Nothing To Fear 5. God’s Great Banana Skin 6. Julia 7. You Can Go Your Own Way 8. When The Grey Skies Turn To Blue 9. The Blue Café 10. New Times Square 11. Stony Road 12. Easy Rider 13. Blue Street 14. Somewhere Between Highway 61 & 49 15. The Shadow Of A Fool 16. Valentino

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu